Het eerste Grensvlaksymposium is een feit!

Geplaatst door | Geen Tags | Nieuws | Geen reacties op Het eerste Grensvlaksymposium is een feit!

Met de feedback van zeer enthousiaste deelnemers en sponsoren, wellicht de start van een jaarlijks terugkerend event voor de endocrinoloog in Nederland en Vlaanderen. Een inhoudelijk hoogstaand programma met voldoende tijd voor ontmoetingen in de prachtige omgeving van de Ruwenberg maakte het succes van dit allereerste Grensvlaksymposium compleet.

Deze editie stond het grensvlak van de endocrinologie en de cardiologie centraal. Op vrijdag trapte prof. dr. Liesbeth van Rossum af met een interessante verhaal over alles wat er schuil gaat achter de problematiek van obesitas, soms zelfs al op zeer jonge leeftijd. Indrukwekkend! Op de zaterdagochtend maakte het verhaal van Max Nieuwdorp, hoogleraar in het AMC, over de cardiovasculaire gevolgen van de nieuwe middelen veel los; na afloop vloog de catchbox door de volle zaal om alle vragen en tegenwerpingen uit het publiek te vangen.

Met dank aan de programmacommissie is dit eerste Grensvlaksymposium precies wat wij als organisatie voor ogen hadden.
Binnenkort gaan we van start met de voorbereidingen voor 2017. Mocht u alvast een kijkje willen nemen, of de sfeer willen proeven, bekijk dan de video of ga naar www.grenslaksymposium.nl. voor het volledige programma. De data voor 2017 zullen binnenkort bekend gemaakt worden.


Geen reacties

Geef een reactie